Fira,  Kipróbált éttermek

Asia Club-thai és indiai étterem Firában

Itt is előre leszögezem, hogy anyagi érdekem nem fűződik ahhoz, hogy írok erről a helyről, sőt a tulajdonos szerintem elég sokat elkövetne azért, hogy ne jelenjen meg ez a poszt mert most hosszas fikázás következik, ugyanis ilyen rossz és csúnyán tálalt thai kaját még életemben nem ettem, pedig a thai ételek a kedvenceim közé tartoznak, mert körülbelül ezen és indiain élek -leszámítva a poke bowl-okat-.
De térjünk a lényegre.

Egy szép október elejét képzelj el, éppen nagyon meleg van Santorinin, dél van, ezerrel süt a nap és éhes vagy. Mivel rá vagy kattanva a keleti konyhára, örömmel fedezed fel, hogy van egy thai étterem Fira központjában. Azt is látod, hogy a szomszédjában van egy indiai, de előbb thai kaját akarsz enni.

(Hozzáteszem, hogy a szomszéd indiai kifejezetten jó választás, nemzetközi szinten is megállja a helyét, ha rendes vindaloo-t akarsz, akkor nyugodtan egyél ott.)

Örömmel rendelsz a pultnál, és már örül a gyomrod az ismerős ízeknek. Adnak egy “berregőt” is, ami majd szól, ha elkészült a kajád és mehetsz érte.
Utóbbi nem történt meg mert kevés vendég volt ezért kihozták az asztalomhoz.
Bár ne tették volna! 😀

Nemcsak a látvány volt kiábrándító, hanem az íze is. Elég sok helyen ettem már thai ételt, de ilyen rondán még sehol sem sikerült tálalni. (Saját “kotyvasztásaimat” itt szoktam bemutatni.)

Az étel állaga is kiábrándító volt, túl volt főzve, minden puha volt és krémes. Brrrr….

A hely összességében jól nézett ki, látszott, hogy próbáltak olyan beülős részt kialakítani, ami egyszerű, de mégis trendi és ázsiai jellegű. Ez sikerült is szerintem.

Elég sokan le tudnak ülni, ha akarnak.

Ez a dekor kifejezetten tetszett nekem.

Ha kedvetek van, így könnyebb rendelni tőlük. Bár, én inkább a szomszéd indiait választanám és ide nem jönnék többet.


Mennyit fizettem?

Ha jól emlékszem 10 euró körüli összeget fizettem, de ebben az ital is benne volt.

További kajakóstolós posztokat itt olvashatsz:

Egy hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.