Santorini áprilisban
Santorini utazás

Santorini villámlátogatás áprilisban!

Szervezek valakinek egy utat, aki fotózni megy sokadszorra a szigetre. Santorini áprilisban mennyibe kerül? Mennyi a repjegy most vásárolva, mennyibe kerülnek a szállások Santorinin?

A fotósunk budapesti indulással szeretne eljutni Santorinire, de nem szeretne sokat fizetni a repjegyért és a szállásért sem.

Mi a terv?

Április 1-én, szerdán indul (egy gyors, athéni városnézést is betervezett), csütörtökön, pénteken ott van a csodás Santorini szigetén, majd szombaton irány vissza Budapestre.

Nézzük, hogyan alakulnak az árak Santorinin áprilisban. Repjegy + szállás.

Repjegy áprilisban

Odafelé jegy:

Visszafelé:

santorini aprilisban
santorini aprilisban

Fapadossal repülve odafelé (Wizzair + Ryanair párosítás) vissza pedig Aegeannal repülve most 138 euró az ára a repjegynek.

Linket itt találsz, ha te is szeretnél rákeresni.

Szuper az általunk kiszemelt jegy, mert van benne egy 8 órás átszállási idő, amit remekül ki lehet használni egy gyors athéni városnézésre. (Tömegközlekedéssel egy óra bejutni a városba, taxival, bérelt autóval viszont fél óra alatt ott van az ember az Akropolisznál)

Fontos! A repülőjegyek ára folyamatosan változik és rengeteg tényező befolyásolja. (Például nézd meg a húsvéti időszakot, ott rögtön többszörösébe kerül a repjegy.)

Szállás Santorinin áprilisban

Mivel az igazi Santorini kilátást szeretné fotózni, Fira – Firostefani – Imerovigli – Oia települések egyikén szeretne aludni.

1, Áprilisban még elég alacsonyak a szállásárak, 17.000 Ft 3 éjszakára a legolcsóbb a szigeten, két főre. De nem az ár érdekel minket, hanem a kilátás vagy annak közelsége. (Ezért nem jön szóba Kamari és Perissa.)

2, Imerovigliben:

A Meroviglioso 3 éjszakára, reggelivel 49.000 Ft. Ha az ember pezsgőfürdőt is szeretne, akkor már mélyebben kell nyúlnia a pénztárcába, de a mi utazónk egész nap fotózni szeretne, nem dagonyázni.

3, Oiában:
– Oia egy igazi barlanglakásban: Oia Angle Cavehouse 159 euro 3 éjszakára áprilisban.
Armeni Luxury Villas áprilisban még nem olyan dárga mint különben, de most nem a luxust keressük, viszont nagyon jó lenne itt lakni egyszer. 🙂

Egyéb lehetőségek

Remek előfoglalási akciók vannak, például ezek itt.
Nyilván hátrányuk, hogy német nagyvárosokból indulnak a járatok és oda el kell jutni valahogy, illetve vissza is kell jutni Magyarországra.

Mennyiből lehet kihozni az utat?

Igényektől függ.
Olcsó szállással 200 euró körül (60.000 Ft)
Drágább szállással 300 euró körül
Luxusabb szállással pedig 300-400-2000 euró, de láttátok, az Armeni Luxury Villas árait. Mondjuk, ha valaki az extrábbat választja, akkor az már 1500 euró 3 éjszakára.

Bővebben Santorini szállásokról itt olvashatsz.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.