Hírek

A világ legjobb luxusszállodája Santorinin van!

Nem múlik el év anélkül, hogy valamelyik luxusszálloda ne szerepelne előkelő helyen egy ranglistán. A szállodák általában nem változnak, évről évre körülbelül ugyanazok szoktak a világ legjobbjai közé kerülni –erről itt írtunk bővebben– de idén a lista új taggal bővült, egy kivételes darabbal, a Santorini Sky nevű szállodával.

2021-ben nyitott ➡️ ez a luxusszálloda Santorinin. Nem a megszokott helyen áll, vagyis nem közvetlenül a kalderára nyílik, hanem a sziget legmagasabb pontján helyezkedik el.

Az új díjnyertes luxusszálloda Pirgoszban van, innen pedig egész Santorinit láthatjuk.

A Santorini Sky ➡️ nem a megszokott kilátást és belsőt kínálja luxusszállodaként az összesen nyolc csodaszép villából, ráadásul egyik sem ➡️ hagyományos barlanglakás , így nincsenek bennük lekerekített beton bútordarabok.

A belső dizájn letisztult, de a világ bármelyik részén lehetne. (Szerintem.)

Ami különlegessé teszi, az a kilátás és a gondos odafigyelés a részletekre, legalábbis ezt díjazta a Robb Report Luxury Award, írja az Ekathkimerini.

A Bookingon eddig csak 9 értékelést kapott, meglátjuk mi lesz hosszabb távon, mennyire tudja felvenni a versenyt a hagyományosabb luxusszállodákkal a szigeten. Mert a verseny nagy. Santorini meg szép. 🙂

Az ára éjszakánként lényegesen alacsonyabb, mint a versenytársaié. Itt már 200 euróért eltölthetünk egy éjszakát, míg a legdrágább helyeken legalább 500 euróba kerül egy átlagos barlangszoba, de a határ a csillagos ég.

A szomszédos Thirassia szigeten van egy olyan privát luxusszálloda, ahol már tíz évvel ezelőtt is másfél millió Forint volt egy éjszaka.
Utóbbi szálláshelyet mostanában nem hirdetik nyilvánosan, annyira privát és titkos 🙂

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.