Szantorinin lakunk
Egyéb

Santorinin lakunk?

Kérdést kaptunk, válaszolunk. 🙂
Nem, nem lakunk Santorinin és mostanában nem is tervezzük a Santorinire költözést.
Majd talán egyszer úgy alakul, de nem túl valószínű mert nekem túl nyüzsis a hely, kivétel a hidegebb hónapokban, de télen meg jobb sokkal melegebb helyen lenni.

Azt se felejtsük el hogy Santorini egy sziget, így aztán elég behatároltak a lehetőségek, különösen világjárásra mert a közvetlen járatok elég szűkösen állnak rendelkezésre télen, így innen eljutni adott esetben a világ másik részére elég macerás lenne.
Persze más lenne egy befektetési célú ingatlanvásárlás, de erre egyszer már hosszabban kitértem.

Egészen más a helyzet, ha arról van szó, hogy hosszabb-rövidebb időre odaköltözik az ember Santorinire. Pár hét vagy pár hónap még belátható időtartam és arra jó, hogy kibámuljam magam a kaldera peremén ücsörögve.

Sose felejtsük el, hogy Santorini szép, de nem a világ egyetlen és legjobb helye és előbb szeretném az összes többi helyet végigjárni, mindenhol eltölteni egy kis időt, végigkóstolni a helyi ételeket, megismerni a helyi szokásokat, vallásokat és ha már az összes olyan helyet bejártam, ami szerepel a bakancslistámon (ami körülbelül végtelen hosszúságú) majd utána nyilatkozom arról, hogy tényleg a legszebb és legjobb hely-e. Eddig egyébként vesztésre áll, hiába szép a kilátás a kaldera felőli oldalon.
Ez a helyzet. 🙂
Ettől függetlenül szeretem a szigetet.

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.