Együnk!,  Fira,  Gasztro,  Kipróbált éttermek

Crepes House Firában

Ha szereted a palacsintákat és hasonlókat, ez a te helyed! Ráadásul még az áraik sincsenek elszállva, olyannyira, hogy a helyi gyerekek is ide járnak.

Hol van a Crepe House?

Firában találod a főtéren, rögtön a sarkon.

Mi jót lehet itt enni?

Palacsintákat, amik édesek és sósak is lehetnek és külön vaflaki étlapjuk is van, de vehetsz kávét is. (A kávék szerintem nem annyira jók itt, viszont majdnem kétszer annyiba kerülnek, mint a Bubble Tale-ben, ami innen 200 méterre van.)

Mi az a vaflaki?

Mini waffel. Ezt úgy képzeld el, hogy a waffel fel van vágva kockákra amiket egy dobozba tesznek és a kívánt feltétet teszik rájuk. Nagyon finom! A többsége egyáltalán nem diétás, viszont nagyon finom 🙂

Ilyen egyébként és ez az a hely, amiről épp írok, a Crepe House Firában.

Nem mondható pici adagnak 😱

De nézzük, miket ettem még itt:

Mutatsz étlapot?

Nem fotóztam végig az étlapot mert a palacsintáknak és a vaflakiknak is külön menüjük volt, de azért lőttem nektek egy oldalt:

Nonstop nyitva Firában?

Az idő múltával egyre több az olyan hely, ami mindig nyitva van. Ilyen ez a palacsintázó is. Egyedül nemzeti ünnepeken szokott bezárni.
Ha éhes vagy hajnalban vagy éjszaka, akkor ettől a palacsintázótól 100 méterre a McDonald’s mellett van a pékség, ahol szintén kapsz mindenféle jót, viszont itt van komolyabb reggeli is.
A reggeliket nem kóstoltuk meg, de majd idővel valószínűleg sort kerítünk rá.

Milyenek az árak?

A fenti fotóról, amit az étlapról készítettem le tudod nézni az árak egy részét de beteszek ide egy blokkot, amit az egyik reggeli után fizettem.
Hozzáteszem, hogy a kávét tényleg ne itt igyátok mert nem olyan jó viszont dupla annyiba kerül. A Bubble Tale-t ajánlom a kávézáshoz.

Beteszek ide még néhány képet, amit itt készítettem.

Fontos kiemelnem, hogy nem kapok pénzt azért mert írok róluk, csak jól esik visszaemlékezni (ezt a posztot 2020 november 11-én írom) a kellemes őszi napokra és a Nutellás vaflakira és a grafománia egy komoly „betegség.”